top of page

Szeretnél gyorsan több pénzt és több szabadidőt a személyes segítségemmel?

Nézd meg a videót és elmondom milyen lehetőséged van erre, és kapsz mellé egy különleges oktatást is

Image by Christopher Gower

Ez most az EGYETLEN ALKALOM, hogy csatlakozhatsz a Privát üzlet és életstílus klubunkhoz és a legjobb csapathoz.

Minden hónapban - NAPI gyakorlatokkal és felügyelettel - segítünk neked bevételt termelni, és elérni azt a szabadságot és életstílust amire vágysz.

EMELLETT pedig megkapod minden alkalommal, egy teljes szemináriumot, munkafüzetet és személyre szabott lépéstervet kapsz hozzá!

Ja… és amúgy a legjobb csapatban lesz, és az üzlet mellett számtalan élménnyel, utazással, kalanddal leszel gazdagabb!

Egy speciális oktatást, a személyre szabott meghívódat és a jelentkezéssel kapcsolatos információkat ebben a 20 perces videóban találod.

(Hangot be, nagyítsd ki és NÉZD MEG MOST!)

1

Amit kapsz:

Teljes szeminárium minden hónapban, töredék áron, munkafüzetek, személyes segítség, Egyedileg kidolgozott termékek, életstílus és kalandok. És fantasztikus csapat.

Amit kérek:

Képes legyél gyorsan dönteni és akard a sikert. Akkor tudok neked a legjobban segíteni, ha figyelsz rám és kipróbálod a mit mutatok. Ha nem bízol bennem, ne raboljuk egymás idejét.

2

3

Ami nem lesz:

Mellébeszélés, unalmas használhatatlan elméleti tudás. Nem lesz rengeteg munka és semmi olyan dolog, ami ne tudnál gyorsan és könnyen megcsinálni.

Fontos! A klubot egyetlen alkalommal nyitom meg, és hónapról hónapra lépésre haladunk. Az első pár hónapot az üzletre szánjuk, után amikor már megengedheted egyre több „életstílus” lesz benne. Ezért csak most tudsz lépni, mert utána zárva leszünk egy újabb évig. Szívesen látlak, bármilyen helyzetben is vagy, de csak akkor, ha végig kitartasz.

Gyakori kérdések a Privát Üzleti és Életstílus Klubbal kapcsolatban

 • Muszáj, hogy valamilyen termékkel vagy ajánlattal rendelkezzek a kihívás kezdetekor?"
  Nem, erre semmi szükség! Már az első három napban megtanítom, hogyan kell mások termékeit vagy szolgáltatásait eladni, na meg persze azt is, hogyan kell a sajátodat. Természetesen ezt a tudást akkor is remekül hasznosíthatod, ha másoknak adsz el szolgáltatásokat!
 • Milyen ágazatokra vonatkozik ez a kihívás?
  A tanultakat bármilyen iparágban kamatoztathatod. Számos sablont és példákat mutatok majd neked, ami megfelelően alkalmazható bármilyen vállalkozásra, legyen az online vagy offline. A kihívás alatt elsajátított készségek segítségével lényegében bármit sikeresen elindíthatsz, legyen az online termék, ügynökségi ajánlat, mentorprogram, MLM, fizikai termék vagy szolgáltatás.
 • Még csatlakozhatok?
  Természtesen! Ha pár nappal később csatlakozol a kihíváshoz, akkor is megkapsz minden addigi videót és tananyagot és a továbbiakban is bármikor elérheted ezeket az anyagokat.
 • Élethosszig tartó hozzáférést kapok a tananyagokhoz?
  Igen, a tananyagokhoz teljes hozzáférést biztosítunk a számodra!
 • A 45 napos kihívás után mennyibe fog ez nekem kerülni? Vannak extra költségek?
  Ez az ár a kihívásban szereplő tananyagra vonatkozik, és nem jár semmilyen egyéb költséggel. Ha pedig szeretnéd tovább gyarapítani a tudásodat, akkor megnézheted a további kurzusaimat.
 • Dolgozhatunk együtt?
  Még az is lehetséges! Főleg, ha eléggé elszánt és motivált vagy. Vedd fel velem a kapcsolatot a program után, ha ilyen ambíciókkal rendelkezel! ☺
 • Bárhonnan teljesíthetem a kihívást?
  Igen! Nem számít, hogy a világ melyik szegletében élsz. Ez a szép az online oktatásban és az online vállalkozásban.
 • Milyen egyéb költségekkel számoljak?
  Nincsenek rejtett költségek! A kihívás csakis az egyszeri 49 500 Ft összegbe kerül, na meg az idődbe és az elhivatottságodba! A videóimban ajánlok néhány remek szoftvert és szolgáltatást, amiket személy szerint én használok, de nem kötelező ezeket használnod. Az általam ajánlott programokat nem muszáj használni, a többségük viszont rendkívül olcsó (kb. 15 000 Ft-ba kerül az összes együttvéve)
 • Mennyi időt kell a kihívásra szakítanom naponta?
  Ha jelentős változást szeretnél elérni a vállalkozásodban, akkor én napi egy órát ajánlok, de fél óra is elég a tananyag megtekintésére.
 • Milyen értékesítési csatornkák kerülnek bemutatásra?
  Nagyon sok, különböző témájú vállalkozást fogunk felölelni. A sablonokat bármilyen virtuális ajánlatra alkalmazhatod.
 • Milyen termékek eladására gondolsz? Mondanál egy példát?
  A kihívásban megmutatom, hogyan adhatsz el egy 5000 Ft-os e-bookot és azt is, hogyan értékesíthetsz egy 1,5 millió forintos mentorprogramot!
 • Olyan vállalkozások is jelentkezhetnek, akik például személyes szolgáltatásokat is kínálnak?"
  Persze! Az elmúlt hónapokban rengeteg vállalkozást kellett bezárni és mindenki online szeretné értékesíteni a termékeit vagy a szolgáltatásait. Úgy gondolom mindenkinek muszáj alkalmazkodni, de sokaknak ez új terep és nem tudják hogyan is kezdjenek hozzá. A kihívás remek lehetőség azoknak, akik nem járatosak az online vállalkozások világában, de szeretnének jövedelmet biztosítani a családjuk vagy a vállalkozásuk számára.
 • Kapok valamilyen segítséget?
  Igen, minden kérdést megválaszolok a leckék alatt, de e-mailen és Skype-on keresztül is bármikor elértek.

Csatlakozz a
Privát üzleti és életstílus klubhoz

Élet megváltoztató élmény lesz

bottom of page