top of page

HA ÚGY TALÁLJA, HOGY FIÓKJÁT ILLETÉKTELENÜL HASZNÁLTÁK…

 

Ha ismeretlen tevékenységet lát fiókjában, akkor előfordulhat, hogy valaki más használja fiókját az Ön engedélye nélkül. Ha úgy gondolja, hogy feltörték a fiókját, kövesse az alábbi lépéseket, amelyek segítenek a gyanús tevékenységek észlelésében, a fiókjába való visszajutásban, valamint a fiók biztonságának növelésében.

 

1. lépés: Jelentkezzen be a fiókjába

 

Ha nem tud bejelentkezni

 1. Keresse fel a Felhasználói fiók oldalon az új jelszó igénylése részt.

 2. Ezután adja meg az e-mail címét amivel regisztrált vagy a felhasználó nevét.

 3. Pár percen belül e-mail címére meg kell érkeznie a jelszó visszaállító e-mailnek. Keresse fel az e-mailben található jelszó visszaállító linket, majd 2. lépés 4. pontjára léphet.

 4. Abban az esetben, ha nem kapja meg az e-mailt vegye fel a kapcsolatot a lehető leghamarabb velünk.

 

2. lépés: Változtassa meg a jelszavát

 1. A bejelentkezés után keresse fel a Saját adatok menüpontot, és itt kattintson a Szerkesztés fülre.

 2. Változtassa meg a jelszavát. Használjon erős olyan jelszót ami hosszú, lehetőleg tartalmaz számokat, kis és nagy betűket. Olyan jelszót válasszon, amit meg tud jegyezni. A böngésző felajánlhatja, hogy mentse el a jelszavát. Ne tegye ezt meg olyan eszközön, amit mások is használhatnak, különösen munkahelyi gépen ne. Ne használjon olyan jelszót, amit mások tudhatnak, vagy más weboldalakon használ.

 3. A jelszó megerősítése mezőben írja be újra a jelszavát. A két jelszónak pontosan egyeznie kell.

 4. Az oldal alján mentse a változtatásokat a Mentés gomb használatával.

 

3. lépés: Tegye biztonságosabbá a fiókját

 1. Nézze át a fióktevékenységeket. Ha olyan tartalmakat talál, amiket az Ön nevében küldtek be és vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segítsünk eltávolítani.

 2. Távolítsa el a kártékony szoftvereket. Ha fiókjában gyanús tevékenységet észlel, lehet, hogy el kell távolítania a kártékony szoftvereket. Fiókja biztonságának növelése érdekében telepítsen és futtasson megbízható vírusirtó szoftvert. Ezenkívül visszaállíthatja számítógépe gyári beállításait, és újratelepítheti az operációs rendszert. Fontos: Készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról!

 3. Ne írja le a jelszavát ahol mások is láthatják. Ne használjon könnyen kitalálható jelszót és ne mentse olyan böngészőben vagy eszközön amit mások is használhatnak Önön kívül.

 4. Soha ne ossza meg a fiókját másokkal. Azon kívül, hogy komoly biztonsági kockázatnak teszi ki magát, megsérti a Vállalattal kötött szerződési feltételeit és jogi lépéseket vonhat maga után.

 5. Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha segítségre van szüksége, vagy úgy vette észre, hogy a illetetlenül használják a fiókját.

© 2021 Müller Péter
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat
Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

bottom of page