top of page

Ez a te személyes meghívód

a 45 napos Bombanő
kihívásomra

Ahol hatalmasra növeljük az értéked a férfiak szemében
+
Képessé teszünk, hogy megszerezd és megtartsd, akit szeretnél

A kihívás nyitva van

Ez az első alkalom, hogy csatlakozhatsz hozzám és a legjobb szakemberekből álló csapatomhoz.


45 nap alatt NAPI gyakorlatokkal és felügyelettel segítünk neked önbizalmat szerezni, átváltozni, belelátni a férfiak fejébe, miközben a csillagos égbe emeljük az önbizalmad és elérjünk, hogy a pasi többre tartson mint eddig bármikor.


EMELLETT pedig, képes leszel használni a 8 genetikailag kódolt viselkedési mintát, azt a sajátos módszert, aminek senki sem képes ellenállni.


Ja... és amúgy be fogod gyakorolni a konfliktus kezelést és a probléma megoldást is, hogy elkerüld az összes veszekedést a 45 napos kihívás alatt!

shutterstock_1457907644.png

Azt tervezem, hogy a következő 45 napban sok-sok nőnek segítek személyesen elérni azt a kapcsolatot, amiről már régóta álmodik.


Nézd meg hogyan csinálom, és csináld velünk te is.


Itt van néhány tapasztalat azoktól, akik már használták a módszeremet.

hottie.hu2.png

Megdöbbentően valóságosak. Egyértelmű, világos, és a gyakorlatba átültetve (menetközben kipróbáltam) kivétel nélkül minden működik!

 

[…] Az önbizalmam növekedett, és rádöbbentem, valóban működő képes minden ami le van írva. Ez további siker élményt ad, hogy valóban ha megragadjuk azt a gyeplőt, akkor az lesz, amit szeretnénk.

E. Ágnes

hottie.hu2.png

Az, hogy őszintén írsz. Basszus l!!! Olyanokat írtál le, amiket én sohase mertem volna magamtól kimondani. Ezért hangosan is felolvadtam néhány ütős mondatodat és hatalmas erőt adott.

 

Rengeteg potenciál van az írásaidban. Idő kell amíg elfogy a lendület amit adott, míg minden szavát megértem és hidegvérrel alkalmazom.

 

Igen! Minden elismerésem a tiéd. Hatalmas tudásra tettél szert a nők és férfiak működéséről. Nagyon köszi. Én eddig csak egy nő voltam, aki sötétségben élt, de mostantól megtanítottál, hogyan kell ragyogni. Beragyogni a körülöttem lévő teret. És ez nagyon jó érzés nekem.

 

[…] Semmit nem akarok elkapkodni, mert azt hiszem nagyon jó útra tettél, és elkezdtem naplót is írni a változásról. ( ha segíti a munkád majd elküldöm neked)

T. Lászlóné

hottie.hu2.png

Azt írod, kíváncsi lennél mire jutottam... Nos mióta a csoport tagja vagyok, azóta van egy vőlegényem, akin kezdettől, az első randink óta teszteltem a programot!

 

Működik és azóta is sokszor segítségül hívom az egyes tananyagok leckéi, kicseréltem a ruhatáram, magasra tettem a mércét mindenben.

 

Szerintem sose voltam még ennyire kiegyensúlyozott és ennyire nagyszerű NŐ. Jól érzem magam a bőrömben. Könnyebben meglátom a hibáimat, amit igyekszem korrigálni is.

 

Egyszóval egy hatalmas KÖSZÖNÖM illet Téged és HÁLA. További sok sikert kívánok és maradok Hottie!!

Á.

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

A logikai felépítése, a végig figyelmet fenntartó nyelvezete, olvasmányos stílusa. Legfőképp a hasznos tanácsai és tudástartalma, aminek utána is olvasott a szerző, így hiteles és meggyőző. Az ember az élete során megtapasztalt múltbéli események tükrében puzzle-szerűen rakja össze és támasztja alá a megélt történések okait és hátterét.

Bogi

hottie.hu2.png

A hitelessége és ésszerűsége. Sokszor félek hogy nem hiteles információkat kapok, amik semmit sem érnek.

 

Kellemeset csalódtam.

 

-Sok hibámra rá világítottál, amiért ezer hála.

-Sikerült vissza nyernem az önbizalmam és az önbecsülésem.

-Megértem a miérteket, így tenni is tudok ellene.

 

Nagyon köszönöm Péter!

T. Sz. Enikő

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

Brutálisan kemény! Olyan tükröt tartottál elém, amibe, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is bele merek nézni. Veled meg mertem tenni. Köszönöm. Csípem a stílusodat!

 

Rávilágítottál arra, hogy egyáltalán nem számít a bőrszín, az alkat stb. Pankrációztam egyet! Sikerült úgy belelkesíteni a "közönséget", hogy a pasi estére már teljesen odavolt a "desszertért", és a levezetés is az ínyére volt. Nem beszélve rólam. Így akartam, nekem is így volt jó.

 

Arra is választ kaptam, hogy 20 évvel ezelőtt miért váltam el és hogy miért nem tudtam utána hosszabb távú kapcsolatot kialakítani.

 

Természetesen újra fogom olvasni a tananyagot, akár többször is, hogy alaposan megtanuljam.

 

Amint anyagi lehetőségeim engedik, a "Díva" lesz a következő lépés.

S. Zsuzsanna

hottie.hu2.png

Én szinte végig száguldottam az anyagon, faltam a betűket és a tudást. Akartam egy összképet, mivel ezekből sok eleve tiszta volt, de jó volt fehéren-feketén kimondani, mert így tényleg ül a tudás. Másrészről új dolgokat is tanultam bőven, sok elég hajmeresztő volt leírva, de igazat kell adjak szinte mindenben. A taktikám, hogy emésztem az olvasottakat, és visszatérek majd a felbukkanó kevésbé rögzült témákra, mivel a kulcsszavakat közben kijegyzeteltem mankónak.

 

KÖSZÖNÖM a tananyagot, csupa nagy betűvel. Látszik minden mondatán (bár néhol elég nyers, de belejöttem), hogy egy alaposan átgondolt, szakmailag utánajárt, nagyon jó stílusban és kellő alapossággal megírt tudástár, aminek nagy százalékát iskolában is taníttatnám a fiatalokkal

S. Enikő

hottie.hu2.png

Kedves Péter, Köszönöm neked ezt a részletes és hasznos tananyagot. Elsőnek a Hottie-t tanultam, de ott hiányérzetem volt kicsit. Ez az anyagod, a Bombshell szenzációs. Rengeteg fontos dolgot tanultam belőle és folyamatosan előveszem. Meghódítottam a két tananyagod segítségével egy olyan férfit, aki az elején bevehetetlen erődnek tűnt. Most már tudom, hogy ezt csak az önbizalom hiánya mondatta velem. Hihetetlen mikre vagyok most képes. Kitöltötted azokat az űröket, amit eddig senkinek sem sikerült. Egyetértek, mindenkiben ott lapul egy Bombázó, de sokakban rejtve is marad. Nem tudják hogyan használják a képességeiket. Én úgy döntöttem, bizalmat szavazok neked, tanulok tőled, és őszintén mondom, rászolgáltál a bizalmamra. Köszönöm az eddigi segítséged! Ha úgy érzem, már kevés az eddig megszerzett tudás, jelentkezem a következő tananyagodra.

 

Visszatért az önbizalmam, bátrabb és merészebb lettem, mindezt magabiztossággal alátámasztva. Nem gyötröm magam a "baromságokkal" és "f...ságokkal", amikkel könyörtelenül szembesítettél. Nem keresek kifogásokat többé és nem kételkedem magamban. Nagyon mély gödörből rántottál ki, amibe egy rossz házasság taszított. Mankókat adtál, sosem irányítottál. Találtam egy igazi prédát, akit a te tanításoddal folyamatosan hódítok. Sokszor csak ámulok, hogy mennyire hatásosak a leckéid. Folyamatosan sikerélményeim vannak, és ezt a te segítségednek és támogatásodnak köszönhetem.

V. Tímea

wedding-couple-france.jpg
beautiful-couple-home.jpg

Csatlakozz ehhez a kihíváshoz és megtanítom neked, begyakoroltatom veled, hogyan építs stabil kapcsolatot szinte bármelyik férfival aki átment a szűrőn, és hogyan tartsd meg ameddig csak akarod.

A személyre szabott meghívódat
és a feliratkozással kapcsolatos információkat
ebben az 5 perces videóban találod.

(Hangot be, és NÉZD MEG MOST!)

Csatlakozz a 45 napos Bombanő kihívásomhoz és tegyél egy nagy lépést az önbizalmadért, a kapcsolatodért és a párodért!

smiling-couple-walking-beach-with-bouquet-roses-sunset.jpg

Nem titkolok el semmit…

Megosztom veled minden, eddig el nem mondott módszeremet és megmutatom azt is, hogy mik azok a jól bevált praktikák, amiket én és a feleségem minden nap használunk, és amivel MINDEN EGYES NAP fantasztikus eredményeket érünk el.


Kezdésnek megkapod a 10 legeredményesebb módszert, amit azonnal alkalmazhatsz bármelyik pasin, és tanácsot adok hogyan hozd ki a maximumot ebből, legyen az egy új vagy egy meglévő kapcsolat.


45 napon keresztül, minden egyes nap kapsz majd gyakorlati videókat, útmutatókat, amiben megmutatom neked azt, hogyan tudod fenntartani egy féri érdeklődését ezekben a nehéz időkben is, amikor minden pornóval, és bombázókkal van tele, és más nők lesnek minden sarkon egy „jó minőségű” férfire. Ezeket a tanácsokat pedig EREDMÉNYEKKEL támasztom alá, nem mellébeszéléssel vagy elméletekkel!

A 45 napot 3 részre osztottam:

A 45 napot 3 részre osztottam:

Vonzerő

high-fashion-look-glamor-closeup-portrait-beautiful-sexy-stylish-young-woman-model-lying-w

Csábítás

smiling-couple-holding-hands-talking-each-other-while-having-date-cafe.jpg

Kapcsolat fenntartás

45 nap alatt többet fogsz tőlem tanulni, mint az elmúlt 3 évben.


És a kapcsolat fenntartását három részre osztom: Elkerülöd a vitákat, magadhoz láncolod a férfit, és megelőzöd, hogy másfelé menjen.


Kell némi elkötelezettség, de nem túl sok: mindent a kezedbe adok a sablonoktól kezdve, lépésről-lépésre videókon keresztül. Csak alkalmazz mindent!

 

Nem baj, ha nincs még párkapcsolatod, és nem találod az igazit. Azt fogom megmutatni neked, hogyan találj jó minőségű férfiakat és hogyan leszel képes felkelteni a figyelmét és továbblépni..


Ez egy tökéletes lehetőség minden nőnek, aki párkapcsolatot szeretne, ki akar lépni a barátság extrákból kapcsolatból, vissza szeretné szerezni a férfit akit szeret, és azoknak akik szeretnék rendbehozni és/vagy felforrósítani a jelenlegi kapcsolatot..

Ezt kapod tőlem a 45 napos kihívásban:

cute-young-girl-with-dark-wavy-hairstyle-bright-makeup-silk-dress-black-jacket-holding-sun
excited-blonde-woman-trendy-silver-wristwatch-posing-with-pleasure-her-birthday-holding-wi

Így fog kinézni a 45 napos kihívás:

1. RÉSZ


1. nap: Alapozás, gondolkodásmód, a férfi/női különbségek és logika megértése


2. nap: Az önbizalom alapjai, és megszabadulás azoktól akik eddig visszahúztak


3. nap: Előkészületek a 10x vonzerő létrehozására. A megcsalás valódi oka


4. nap: A nagy 3-mas fogat, ami egyik napról a másikra megváltoztatja az életed


5. nap: A férfi elme megértése I.


6. nap: A férfi elme megértése II.


7. nap: A női elme csapdája: Miért nem érthető a férfi?


8. nap: Hol vannak a jó minőségű férfiak? (Ez még akkor is fontos, ha házas vagy, és nem akarsz mást!)

9. nap: A rózsaszín köd kitisztítása (Majdnem minden nőnél van ilyen)

10. nap: A megjelenés helyrehozatala I. (A férfi nem arra vágyik mint gondolnád!)

11. nap: A megjelenés helyrehozatala II. (A valódi vonzerőd kiemelése: azonnali hatás!!)

12. nap: A megjelenés alapú vonzerő - ami felnyitja a személy szemét
 

13. nap: A valódi személyiség típusod megtalálása
 

14. nap: A vonzó erős és intelligens nő magalkotása (Nem, nem félnek a férfiak tőlük, a tévhittel ellentétben, sőt!)

15. nap: A könnyű ismerkedés technikája (Ez azoknak is nagyon fontos, akik kapcsolatban élnek. Megérted majd miért…)

2. RÉSZ

16. nap: A csábító viselkedés alapjai


17. nap: Áttörni (bármelyik) pasi védelmét


18. nap: A viselkedés alapú vonzerő


19. nap: A szavak hatalma I. – A szimpátia elnyerése


20. nap: A szavak hatalma II. – A vonzerő felébresztése


21. nap: A szavak hatalma III. – A szexuális vágy felkorbácsolása


22. nap: Az unalom megtörése - végtelen vonzerő


23. nap: A kommunikáció - a lecserélhetetlenség megalapozása


24. nap: A szex: úgy fogod használni ahogy még soha


25. nap: Fantáziák a csúcsra járatva


26. nap: A genetika kiaknázása


27. nap: A tanult vágyak csúcsra járatva


28. nap: A megunhatatlan nő kialakítása


29. nap: A kegyetlenség használata helyesen (még akkor is hatékony, ha nem vagy ilyen típus)


30. nap: A sötét oldal módszerei és a végső ellenállás megtörése (nem ijedőseknek és gyenge szívűeknek)

beautiful-couple-home.jpg
elegant-couple-spend-time-restaurant.jpg
high-fashion-look-glamor-closeup-portrait-beautiful-sexy-stylish-caucasian-young-woman-mod

3. RÉSZ

31. nap: Kivel maradnak a férfiak hosszútávon: Egyszerű szabályok, amiket követned kell


32. nap: Az istennő szintek: miért rajonganak a férfiak olyan nőkért akikért nem kellene, és mit kell tenned, hogy te is ilyen legyél?


33. nap: 5 törvény: Enélkül nem létezik (jó) hosszútávú kapcsolat

34. nap: A kapcsolati ranglétra megmászása


35. nap: A férj alapanyag felismerése és a „ribanckodás” valódi ára. (Ez nem az amire gondolsz.)


36. nap: A kihűlő kapcsolatok ellenszere


37. nap: A „Walt Disney elme” - Egy különleges technika, amit csak nálunk ismerhetsz meg…


38. nap: A veszekedések alapja és helyrehozataluk


39. nap: A beszélgetések helyreállítása


40. nap: Hogyan érd el, hogy a pasi ne a farkával gondolkozzon?


41. nap: A kommunikáció helyrehozatala I.


42. nap: A kommunikáció helyrehozatala II.


43. nap: A kommunikáció helyrehozatala III.


44. nap: Az „illúzió” kialakítása, amiből a pasi soha nem akar szabadulni


45. nap: Az örökké tartó kapcsolat elindítása

Mindezt csupán egy kis befektetésért...

Cserébe pedig ezeket mind megkapod:

45+ zseniális oktató anyag
(49 500 Ft értékben)
 
30 db, azonnal használható mondat frázis, módszer amivel azonnal új szintre emeled a kapcsolatodat 
(49 500 Ft értékben)
 
Az eddigi legjobb technikák, amik sok száz nő életét megváltoztatták a saját elmondásuk szerint 
(legalább 149 000 Ft értékben; amúgy felbecsülhetetlen)
 
Tucatnyi rövid, de hasznos tipp, amelyek azonnal használhatók és segítenek eredményhez jutni
(19 500 Ft értékben)

Bónusz: Életre szóló hozzáférés az összes anyaghoz, nem jár le

Bónusz: Életre szóló frissítések; minden kiegészítéshez hozzáférsz a jövőben is
24 900 Ft értékben)


Bónusz: Megkapod az eddigi összes Hottie University anyagot
(24 900 Ft értékben)


Bónusz: Személyesen válaszolok a hozzászólásodra vagy kérdésedre ha felteszed a leckék alatt
(49 500 Ft értékben)

és végül...
további lehetőségek a rendelésed után

Minden napra, napi útmutatók és munkafüzet

Személyes segítség tőlem: 3x30 perces telefonhívás

Vip podcast Zsuzsival vagy velem

+1 meglepetés

closeup-portrait-beautiful-woman-leaning-table-cafeteria-she-is-looking-camera.jpg

A csomag értéke 366 800 Ft

Ez most csak 14 900 Ft az elkövetkezendő pár napban

Nincs rejtett költség, ismétlődő fizetés. Ez egy egyszeri díj. Megtarthatod örökre.

 • Muszáj, hogy valamilyen termékkel vagy ajánlattal rendelkezzek a kihívás kezdetekor?"
  Nem, erre semmi szükség! Már az első három napban megtanítom, hogyan kell mások termékeit vagy szolgáltatásait eladni, na meg persze azt is, hogyan kell a sajátodat. Természetesen ezt a tudást akkor is remekül hasznosíthatod, ha másoknak adsz el szolgáltatásokat!
 • Milyen ágazatokra vonatkozik ez a kihívás?
  A tanultakat bármilyen iparágban kamatoztathatod. Számos sablont és példákat mutatok majd neked, ami megfelelően alkalmazható bármilyen vállalkozásra, legyen az online vagy offline. A kihívás alatt elsajátított készségek segítségével lényegében bármit sikeresen elindíthatsz, legyen az online termék, ügynökségi ajánlat, mentorprogram, MLM, fizikai termék vagy szolgáltatás.
 • Még csatlakozhatok?
  Természtesen! Ha pár nappal később csatlakozol a kihíváshoz, akkor is megkapsz minden addigi videót és tananyagot és a továbbiakban is bármikor elérheted ezeket az anyagokat.
 • Élethosszig tartó hozzáférést kapok a tananyagokhoz?
  Igen, a tananyagokhoz teljes hozzáférést biztosítunk a számodra!
 • A 45 napos kihívás után mennyibe fog ez nekem kerülni? Vannak extra költségek?
  Ez az ár a kihívásban szereplő tananyagra vonatkozik, és nem jár semmilyen egyéb költséggel. Ha pedig szeretnéd tovább gyarapítani a tudásodat, akkor megnézheted a további kurzusaimat.
 • Dolgozhatunk együtt?
  Még az is lehetséges! Főleg, ha eléggé elszánt és motivált vagy. Vedd fel velem a kapcsolatot a program után, ha ilyen ambíciókkal rendelkezel! ☺
 • Bárhonnan teljesíthetem a kihívást?
  Igen! Nem számít, hogy a világ melyik szegletében élsz. Ez a szép az online oktatásban és az online vállalkozásban.
 • Milyen egyéb költségekkel számoljak?
  Nincsenek rejtett költségek! A kihívás csakis az egyszeri 49 500 Ft összegbe kerül, na meg az idődbe és az elhivatottságodba! A videóimban ajánlok néhány remek szoftvert és szolgáltatást, amiket személy szerint én használok, de nem kötelező ezeket használnod. Az általam ajánlott programokat nem muszáj használni, a többségük viszont rendkívül olcsó (kb. 15 000 Ft-ba kerül az összes együttvéve)
 • Mennyi időt kell a kihívásra szakítanom naponta?
  Ha jelentős változást szeretnél elérni a vállalkozásodban, akkor én napi egy órát ajánlok, de fél óra is elég a tananyag megtekintésére.
 • Milyen értékesítési csatornkák kerülnek bemutatásra?
  Nagyon sok, különböző témájú vállalkozást fogunk felölelni. A sablonokat bármilyen virtuális ajánlatra alkalmazhatod.
 • Milyen termékek eladására gondolsz? Mondanál egy példát?
  A kihívásban megmutatom, hogyan adhatsz el egy 5000 Ft-os e-bookot és azt is, hogyan értékesíthetsz egy 1,5 millió forintos mentorprogramot!
 • Olyan vállalkozások is jelentkezhetnek, akik például személyes szolgáltatásokat is kínálnak?"
  Persze! Az elmúlt hónapokban rengeteg vállalkozást kellett bezárni és mindenki online szeretné értékesíteni a termékeit vagy a szolgáltatásait. Úgy gondolom mindenkinek muszáj alkalmazkodni, de sokaknak ez új terep és nem tudják hogyan is kezdjenek hozzá. A kihívás remek lehetőség azoknak, akik nem járatosak az online vállalkozások világában, de szeretnének jövedelmet biztosítani a családjuk vagy a vállalkozásuk számára.
 • Kapok valamilyen segítséget?
  Igen, minden kérdést megválaszolok a leckék alatt, de e-mailen és Skype-on keresztül is bármikor elértek.

Gyakori kérdések a 45 napos bombanő kihívással kapcsolatban

A csomag értéke 366 800 Ft

Ez most csak 14 900 Ft az elkövetkezendő pár napban

Nincs rejtett költség, ismétlődő fizetés. Ez egy egyszeri díj. Megtarthatod örökre.

© 2015-2022 Müller Péter

Kapcsolat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat
Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

bottom of page