top of page

A teszted úton van

Fantasztikus, hogy kitöltötted a tesztet!

 

Az értékelés úton van az e-mail fiókodba, és ameddig vársz, hogy megérkezzen, hadd mutassam be a Hottie-t neked.

 

Rövid leszek, ígérem, és a végén két bónusszal is megleplek.

 

Azt vettem észre, hogy a van 3 gyakori probléma, amivel a Hottie-t keresik a nők:

happy-young-couple-embracing-laughing-date-people-kiss-happiness-fun-concept.jpg
Image by MontyLov

1

1. Csak megdugnak és otthagynak

Ide tartoznak a persze a barátság extrákkal kapcsolatok, és miden olyan helyzet, ahol a férfi (állítólag) nem tud megállapodni.

Image by MontyLov

2

2. A párom, a férjem másfelé kacsingat

Lehet, hogy már megcsalt. Ebben a helyzetben, nem te vagy az első a számára. Az is lehet, hogy szeretnéd megmenteni a házasságod, vagy már az exed és vissza szeretnéd szerezni.

Image by MontyLov

3

3. Kapcsolatom van egy nős férfival

Szeretnéd azt, hogy téged válasszon, de nem tudod, hogy mit tehetnél.

Ezekben mind tudunk neked segíteni, és sok minden másban is, amit itt nem mondtam el.

 

De!

 

Tudnod kell valamit a Hottie-ról:

 

Mert ha ezeket nem tudod elfogadni, jobb ha most lelépsz, leiratkozol és el sem olvasod a tesztértékelést, és rá sem nézel többet az oldalra.

 

Hadd magyarázzam el:

 

A Hottie nagyon szókimondó és őszinte.

 

Nem fogok neked hazudni szépíteni, csak hogy ne sértselek meg.

 

Gyűlölöm ezt!

 

A nők nagyon erősek, és fantasztikusak, és sokkal többet bírnak mint a férfiak.

Ennek ellenére sokan hazugságokkal fárasztják („óh, nem érdemelt meg drágám”) és hasonlók.

 

A látszólagos udvariasság mögé bújtatják, hogy kihasználhassanak.

 

Sok férfi azért értékeli le, nyomja el a nőket, mert így irányíthatók és kihasználhatok lesznek.

 

Egy intelligens és erős nő, aki meghódítja akit akar, rémálom sok férfi és nő számára, akik ki akarják használni a gyengeségét.

 

Vagyis, ha nem vagy nyitott az őszinteségre, és a Hottie keménységére, jobb ha most menekülőre fogod.

 

A Hottie azoknak van, aki eredményeket akarnak elérni.

 

És el is fogják ezeket.

 

Itt van pár tapasztalat:

hottie.hu2.png

Megdöbbentően valóságosak. Egyértelmű, világos, és a gyakorlatba átültetve (menetközben kipróbáltam) kivétel nélkül minden működik!

 

[…] Az önbizalmam növekedett, és rádöbbentem, valóban működő képes minden ami le van írva. Ez további siker élményt ad, hogy valóban ha megragadjuk azt a gyeplőt, akkor az lesz, amit szeretnénk.

E. Ágnes

hottie.hu2.png

Az, hogy őszintén írsz. Basszus l!!! Olyanokat írtál le, amiket én sohase mertem volna magamtól kimondani. Ezért hangosan is felolvadtam néhány ütős mondatodat és hatalmas erőt adott.

 

Rengeteg potenciál van az írásaidban. Idő kell amíg elfogy a lendület amit adott, míg minden szavát megértem és hidegvérrel alkalmazom.

 

Igen! Minden elismerésem a tiéd. Hatalmas tudásra tettél szert a nők és férfiak működéséről. Nagyon köszi. Én eddig csak egy nő voltam, aki sötétségben élt, de mostantól megtanítottál, hogyan kell ragyogni. Beragyogni a körülöttem lévő teret. És ez nagyon jó érzés nekem.

 

[…] Semmit nem akarok elkapkodni, mert azt hiszem nagyon jó útra tettél, és elkezdtem naplót is írni a változásról. ( ha segíti a munkád majd elküldöm neked)

T. Lászlóné

hottie.hu2.png

Azt írod, kíváncsi lennél mire jutottam... Nos mióta a csoport tagja vagyok, azóta van egy vőlegényem, akin kezdettől, az első randink óta teszteltem a programot!

 

Működik és azóta is sokszor segítségül hívom az egyes tananyagok leckéi, kicseréltem a ruhatáram, magasra tettem a mércét mindenben.

 

Szerintem sose voltam még ennyire kiegyensúlyozott és ennyire nagyszerű NŐ. Jól érzem magam a bőrömben. Könnyebben meglátom a hibáimat, amit igyekszem korrigálni is.

 

Egyszóval egy hatalmas KÖSZÖNÖM illet Téged és HÁLA. További sok sikert kívánok és maradok Hottie!!

Á.

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

A logikai felépítése, a végig figyelmet fenntartó nyelvezete, olvasmányos stílusa. Legfőképp a hasznos tanácsai és tudástartalma, aminek utána is olvasott a szerző, így hiteles és meggyőző. Az ember az élete során megtapasztalt múltbéli események tükrében puzzle-szerűen rakja össze és támasztja alá a megélt történések okait és hátterét.

Bogi

hottie.hu2.png

A hitelessége és ésszerűsége. Sokszor félek hogy nem hiteles információkat kapok, amik semmit sem érnek.

 

Kellemeset csalódtam.

 

-Sok hibámra rá világítottál, amiért ezer hála.

-Sikerült vissza nyernem az önbizalmam és az önbecsülésem.

-Megértem a miérteket, így tenni is tudok ellene.

 

Nagyon köszönöm Péter!

T. Sz. Enikő

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

Brutálisan kemény! Olyan tükröt tartottál elém, amibe, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is bele merek nézni. Veled meg mertem tenni. Köszönöm. Csípem a stílusodat!

 

Rávilágítottál arra, hogy egyáltalán nem számít a bőrszín, az alkat stb. Pankrációztam egyet! Sikerült úgy belelkesíteni a "közönséget", hogy a pasi estére már teljesen odavolt a "desszertért", és a levezetés is az ínyére volt. Nem beszélve rólam. Így akartam, nekem is így volt jó.

 

Arra is választ kaptam, hogy 20 évvel ezelőtt miért váltam el és hogy miért nem tudtam utána hosszabb távú kapcsolatot kialakítani.

 

Természetesen újra fogom olvasni a tananyagot, akár többször is, hogy alaposan megtanuljam.

 

Amint anyagi lehetőségeim engedik, a "Díva" lesz a következő lépés.

S. Zsuzsanna

hottie.hu2.png

Én szinte végig száguldottam az anyagon, faltam a betűket és a tudást. Akartam egy összképet, mivel ezekből sok eleve tiszta volt, de jó volt fehéren-feketén kimondani, mert így tényleg ül a tudás. Másrészről új dolgokat is tanultam bőven, sok elég hajmeresztő volt leírva, de igazat kell adjak szinte mindenben. A taktikám, hogy emésztem az olvasottakat, és visszatérek majd a felbukkanó kevésbé rögzült témákra, mivel a kulcsszavakat közben kijegyzeteltem mankónak.

 

KÖSZÖNÖM a tananyagot, csupa nagy betűvel. Látszik minden mondatán (bár néhol elég nyers, de belejöttem), hogy egy alaposan átgondolt, szakmailag utánajárt, nagyon jó stílusban és kellő alapossággal megírt tudástár, aminek nagy százalékát iskolában is taníttatnám a fiatalokkal

S. Enikő

hottie.hu2.png

Kedves Péter, Köszönöm neked ezt a részletes és hasznos tananyagot. Elsőnek a Hottie-t tanultam, de ott hiányérzetem volt kicsit. Ez az anyagod, a Bombshell szenzációs. Rengeteg fontos dolgot tanultam belőle és folyamatosan előveszem. Meghódítottam a két tananyagod segítségével egy olyan férfit, aki az elején bevehetetlen erődnek tűnt. Most már tudom, hogy ezt csak az önbizalom hiánya mondatta velem. Hihetetlen mikre vagyok most képes. Kitöltötted azokat az űröket, amit eddig senkinek sem sikerült. Egyetértek, mindenkiben ott lapul egy Bombázó, de sokakban rejtve is marad. Nem tudják hogyan használják a képességeiket. Én úgy döntöttem, bizalmat szavazok neked, tanulok tőled, és őszintén mondom, rászolgáltál a bizalmamra. Köszönöm az eddigi segítséged! Ha úgy érzem, már kevés az eddig megszerzett tudás, jelentkezem a következő tananyagodra.

 

Visszatért az önbizalmam, bátrabb és merészebb lettem, mindezt magabiztossággal alátámasztva. Nem gyötröm magam a "baromságokkal" és "f...ságokkal", amikkel könyörtelenül szembesítettél. Nem keresek kifogásokat többé és nem kételkedem magamban. Nagyon mély gödörből rántottál ki, amibe egy rossz házasság taszított. Mankókat adtál, sosem irányítottál. Találtam egy igazi prédát, akit a te tanításoddal folyamatosan hódítok. Sokszor csak ámulok, hogy mennyire hatásosak a leckéid. Folyamatosan sikerélményeim vannak, és ezt a te segítségednek és támogatásodnak köszönhetem.

V. Tímea

wedding-couple-france.jpg
beautiful-couple-home.jpg

Szóval ha maradtál, az jó!

htt_cover_hottie.jpg

A Hottie - a Jó nők bibliája.

Érdekes, hogy azonnal helyreállítja az önbizalmad (a legtöbb tapasztalat ezt mondja), és betekintést enged a férfiak gondolkodásába.

Sok nő amikor ezen végig ment, megdöbben, hogy mekkora változás történt az életében.

 

De ez még nem a csúcs.

H-STYLE

Az H-Style új erőt ad szinte bárki megjelenésének, és az Allure úgy tanít meg csábítani, hogy a szavaiddal, szinte azonnal bejutsz a féri elméjébe.

 

Hidd el, az elméjében a kép nagyon vonzó lesz

Díva

A Dívában az életed minden területén végigmegyünk ami akadályozhat egy párkapcsolatban és új nő születik.

htt_cover_miss_magnetic.jpg
htt_cover_szuperno.jpg

Miss Magnetic & Szupernő

A Miss Magnetic egy haladó kiképzést ad. Itt nem mondom el milyet, mert tényleg haladó, a Szupernő pedig minden egyes adatot végigtesztel, ami a tananyagokban szerepelt, és ha valami hibázik, újraképez rá.

Hogyan kommunikáljunk a férfiakkal?
426 kérdés és válasz a pasikról
online randi

A maradék 3 a Hogyan kommunikáljunk a férfiakkal?, 462 kérdés és válasz a pasikról, és persze az Online randi, hogy minden területet lefedjünk.

És persze az oldalon belül egy zárt közösségben leszel a hol fórum és több ezer hozzászólás, vár a leckéknél.

Mindez tele személyes példákkal és ott vagyok én is, hogy minden kérdésedre válaszoljak.

 

Szóval bőven megéri az árát, még akkor is, hogyha egyben az összes több mint 100e Ft.

 

Persze nem foglak győzködni, hogy vedd meg, megnézed majd a tananyagok részletes leírását, és eldöntheted, hogy mi kell neked és mi nem.

 

Okos nő vagy.

 

És mikor azt mondom, hogy tényleg jót akarok neked, akkor most figyelj!

Miért nem nézel bele 1490 Ft-ért mindenbe?

 

Korlátozás nélkül?

 

Nem ingyenes, mert a zárt felületen nem akarok komolytalanokat, vagy potyázókat.

 

Ez megszűri őket.

 

De a komoly nőknek, akarok egy könnyű lehetőséget adni.

 

Vagyis, belenézel 1490 Ft-ért egy hónapon keresztül és ha tetszik, a tagunk maradsz 4950 Ft-ért havonta. Bármikor lemondhatod.

 

Nem korlátozlak, annyit tanulsz amennyit akarsz, már az első hónapban is.

 

Persze megveheted, bármelyik tananyagot is a rendes (kb. 10e Ft-os árán) ez rajtad áll.

 

De nem győzködlek, ez csak egy lehetőség

Csak annyit tudj, hogy nem fog újra megjelenni ez az ár.

 

Ezzel csak segíteni akartam azoknak, akik elszántak de még bizonytalanok.

 

Végülis 1490 Ft annyi, mint egy doboz cigi ára. Ennél azért egy jó kapcsolat többet ér.

 

Bárhogy is döntesz, a bónuszokat megkapod utána.

 

De nagyon örülnék, ha most belelesnél a tananyagokba és hagynád, hogy elcsábítsalak. :)

 

Akárhogy is, üdvözöllek a Hottie-n, válasz, és lépjünk tovább a következő bónuszodra.

beautiful-fashion-woman-her-handsome-elegant-boyfriend-suit-sexy-brunette-model-black-even

Itt van mit fogsz kapni:

Először is a tesztértékelésed már úton van és minden nap kapsz majd egy újabb pontot.

 

Ez megmutatja, hogy hol állsz most, és sokat fog segíteni hogy tisztán lásd a helyzeted.

 

Azonban az igazi megoldás a tananyagokban van.

 

Nagyjából 10e Ft-ba kerül egy, és bőségesen megéri az árát.

 

Ez most nem eladási duma lesz, csak figyelj nagyon, mert lehet, hogy itt a megoldás a te problémádra is.

© 2015-2022 Müller Péter
Kapcsolat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat
Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

bottom of page