top of page

Köszönöm, hogy kitöltötted a tesztet

young-lovers-playing-together-bed-wearing-sexy-lingerie-hotel-room.jpg
sexy-young-woman-lingerie.jpg
high-fashion-look-glamour-portrait-beautiful-sexy-young-female-woman-with-red-lips-black-b

Hadd adjak még egy egy különleges ajánlatot most neked:


Férj hozzá az Hottie ÖSSZES tananyagához egy nevetséges összegért.


Szinte minden tananyag több mint 100+ leckéből áll! Ha külön külön vennéd meg őket több mint százezer forintba kerülne.

hottie.hu2.png

Megdöbbentően valóságosak. Egyértelmű, világos, és a gyakorlatba átültetve (menetközben kipróbáltam) kivétel nélkül minden működik!

 

[…] Az önbizalmam növekedett, és rádöbbentem, valóban működő képes minden ami le van írva. Ez további siker élményt ad, hogy valóban ha megragadjuk azt a gyeplőt, akkor az lesz, amit szeretnénk.

E. Ágnes

hottie.hu2.png

Az, hogy őszintén írsz. Basszus l!!! Olyanokat írtál le, amiket én sohase mertem volna magamtól kimondani. Ezért hangosan is felolvadtam néhány ütős mondatodat és hatalmas erőt adott.

 

Rengeteg potenciál van az írásaidban. Idő kell amíg elfogy a lendület amit adott, míg minden szavát megértem és hidegvérrel alkalmazom.

 

Igen! Minden elismerésem a tiéd. Hatalmas tudásra tettél szert a nők és férfiak működéséről. Nagyon köszi. Én eddig csak egy nő voltam, aki sötétségben élt, de mostantól megtanítottál, hogyan kell ragyogni. Beragyogni a körülöttem lévő teret. És ez nagyon jó érzés nekem.

 

[…] Semmit nem akarok elkapkodni, mert azt hiszem nagyon jó útra tettél, és elkezdtem naplót is írni a változásról. ( ha segíti a munkád majd elküldöm neked)

T. Lászlóné

hottie.hu2.png

Azt írod, kíváncsi lennél mire jutottam... Nos mióta a csoport tagja vagyok, azóta van egy vőlegényem, akin kezdettől, az első randink óta teszteltem a programot!

 

Működik és azóta is sokszor segítségül hívom az egyes tananyagok leckéi, kicseréltem a ruhatáram, magasra tettem a mércét mindenben.

 

Szerintem sose voltam még ennyire kiegyensúlyozott és ennyire nagyszerű NŐ. Jól érzem magam a bőrömben. Könnyebben meglátom a hibáimat, amit igyekszem korrigálni is.

 

Egyszóval egy hatalmas KÖSZÖNÖM illet Téged és HÁLA. További sok sikert kívánok és maradok Hottie!!

Á.

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

A logikai felépítése, a végig figyelmet fenntartó nyelvezete, olvasmányos stílusa. Legfőképp a hasznos tanácsai és tudástartalma, aminek utána is olvasott a szerző, így hiteles és meggyőző. Az ember az élete során megtapasztalt múltbéli események tükrében puzzle-szerűen rakja össze és támasztja alá a megélt történések okait és hátterét.

Bogi

hottie.hu2.png

A hitelessége és ésszerűsége. Sokszor félek hogy nem hiteles információkat kapok, amik semmit sem érnek.

 

Kellemeset csalódtam.

 

-Sok hibámra rá világítottál, amiért ezer hála.

-Sikerült vissza nyernem az önbizalmam és az önbecsülésem.

-Megértem a miérteket, így tenni is tudok ellene.

 

Nagyon köszönöm Péter!

T. Sz. Enikő

hottie.hu2.png

Az alaposság és részletesség, a példák, amiket hozol. Na meg persze az, hogy milyen hatékony az alkalmazott tudás.

 

A Párom újra keresi a kegyeimet, és más férfiak érdeklődését is felkeltem. Megnéznek az utcán, meg is fordulnak utánam. :)

S.

hottie.hu2.png

Brutálisan kemény! Olyan tükröt tartottál elém, amibe, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is bele merek nézni. Veled meg mertem tenni. Köszönöm. Csípem a stílusodat!

 

Rávilágítottál arra, hogy egyáltalán nem számít a bőrszín, az alkat stb. Pankrációztam egyet! Sikerült úgy belelkesíteni a "közönséget", hogy a pasi estére már teljesen odavolt a "desszertért", és a levezetés is az ínyére volt. Nem beszélve rólam. Így akartam, nekem is így volt jó.

 

Arra is választ kaptam, hogy 20 évvel ezelőtt miért váltam el és hogy miért nem tudtam utána hosszabb távú kapcsolatot kialakítani.

 

Természetesen újra fogom olvasni a tananyagot, akár többször is, hogy alaposan megtanuljam.

 

Amint anyagi lehetőségeim engedik, a "Díva" lesz a következő lépés.

S. Zsuzsanna

hottie.hu2.png

Én szinte végig száguldottam az anyagon, faltam a betűket és a tudást. Akartam egy összképet, mivel ezekből sok eleve tiszta volt, de jó volt fehéren-feketén kimondani, mert így tényleg ül a tudás. Másrészről új dolgokat is tanultam bőven, sok elég hajmeresztő volt leírva, de igazat kell adjak szinte mindenben. A taktikám, hogy emésztem az olvasottakat, és visszatérek majd a felbukkanó kevésbé rögzült témákra, mivel a kulcsszavakat közben kijegyzeteltem mankónak.

 

KÖSZÖNÖM a tananyagot, csupa nagy betűvel. Látszik minden mondatán (bár néhol elég nyers, de belejöttem), hogy egy alaposan átgondolt, szakmailag utánajárt, nagyon jó stílusban és kellő alapossággal megírt tudástár, aminek nagy százalékát iskolában is taníttatnám a fiatalokkal

S. Enikő

hottie.hu2.png

Kedves Péter, Köszönöm neked ezt a részletes és hasznos tananyagot. Elsőnek a Hottie-t tanultam, de ott hiányérzetem volt kicsit. Ez az anyagod, a Bombshell szenzációs. Rengeteg fontos dolgot tanultam belőle és folyamatosan előveszem. Meghódítottam a két tananyagod segítségével egy olyan férfit, aki az elején bevehetetlen erődnek tűnt. Most már tudom, hogy ezt csak az önbizalom hiánya mondatta velem. Hihetetlen mikre vagyok most képes. Kitöltötted azokat az űröket, amit eddig senkinek sem sikerült. Egyetértek, mindenkiben ott lapul egy Bombázó, de sokakban rejtve is marad. Nem tudják hogyan használják a képességeiket. Én úgy döntöttem, bizalmat szavazok neked, tanulok tőled, és őszintén mondom, rászolgáltál a bizalmamra. Köszönöm az eddigi segítséged! Ha úgy érzem, már kevés az eddig megszerzett tudás, jelentkezem a következő tananyagodra.

 

Visszatért az önbizalmam, bátrabb és merészebb lettem, mindezt magabiztossággal alátámasztva. Nem gyötröm magam a "baromságokkal" és "f...ságokkal", amikkel könyörtelenül szembesítettél. Nem keresek kifogásokat többé és nem kételkedem magamban. Nagyon mély gödörből rántottál ki, amibe egy rossz házasság taszított. Mankókat adtál, sosem irányítottál. Találtam egy igazi prédát, akit a te tanításoddal folyamatosan hódítok. Sokszor csak ámulok, hogy mennyire hatásosak a leckéid. Folyamatosan sikerélményeim vannak, és ezt a te segítségednek és támogatásodnak köszönhetem.

V. Tímea

wedding-couple-france.jpg
beautiful-couple-home.jpg

Nem tudom mindet idetenni, de itt az átlag.


Láthatod, hogy nem akármiről beszélek?

Miért nem nézel bele 1490 Ft-ért egy hónapig?

Nos, nem vagyok hülye. Nem fogom egy doboz cigi áráért elkölteni azokat a fantasztikus anyagokat, amik ilyen eredményhez vezetnek. Elmondom miért csinálom, ezt.


Először is, már vásároltál valamit, és ebből tudom, hogy nem vagy potyázó. Egy olyan fantasztikus nő vagy, aki tenni akar az életért. És én ezt támogatom.


Másodszor egy hónap múlva, automatikusan megújul, 4950 Ft-os havi áron. Írd fel a naptáradba, hogy ne felejtsd el! Addig mindent elolvashatsz amit csak tudsz és lemondhatod, ha nem vagy elégedett. Ezt bármikor megteheted, 2 kattintással (szó szerint).


Azonban biztos vagyok benn, hogy nem fogsz elmenni, és annyira tetszik amit látsz, hogy hosszú hónapokon keresztül velünk maradsz.


Éppen ezért kapod mos tőlem ez a különleges ajánlatot.


Javaslom, hogy élj vele!

Hottie teljes tagság előfizetés
Az ára: 1 490 Ft

automatikusan megújul havi 4 950 Ft-ért, bármikor lemondható

© 2015-2022 Müller Péter
Kapcsolat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat
Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

bottom of page