top of page
_DSC2661.JPG

46 éves vagyok, és szabadon bárhol élhetek a világon, a feleségemmel Zsuzsival, mert az üzleteim passzívak, amik nem kötnek helyhez. Most éppen Szolnokon élünk, egy fantasztikus házban, szaunával, hatalmas medencével, saját kocsmával és minden mással. 

MÜLLER PÉTER

Üzleteim

Itt van pár üzlet, amivel jelenleg is foglakozom. Mindegyiket az általam tanított módszerek alapján építettem fel.

high-fashion-look-glamor-closeup-portrait-beautiful-sexy-stylish-caucasian-young-woman-mod
hottie.hu.png

A jó nők bibliája. Számtalan nő hajlamos a férfiak szabályai szerint játszani. A mai nőknek, sokszor szerelem helyett az olcsó randik és a még olcsóbb beszéd marad. Ezen tudunk segíteni. Diktáld te a szabályokat. 

Image by Hunters Race
1ev.hu.png

Anyagi függetlenség, mindössze 1 év alatt. Jól alkalmazható, konkrét stratégiákat kapsz, amik fellendítik az üzletedet. Készen állsz, hogy megtanuld hogyan működtesd az üzletedet teljesen automatikusan?

Image by bruce mars
Screenshot_194.png

Hogyan építsd egy jövedelmező online vállalkozást, ami akkor is hozza a pénzt, amikor te alszol? Számtalan online vállalkozást építettem már. Ezek sikeresek. Megmutatom neked, hogy hogyan kell ezt csinálni.

Háttérszín.png
logo.png

Túl sok idő nyelvet tanulni? Unalmas is? Velünk úgy tanulsz angolul, hogy észre sem veszed. Tele leszel sikerélménnyel és napról-napra érezni fogod, hogy többet tudsz, anélkül, hogy szavakat és nyelvtani szabályokat magolnál.

doboz-01d.png

Készítsd fel gyermeked a sikeres életre és vedd rá a jó szokásokra anélkül, hogy fegyelmeznéd vagy letörnéd az akaraterejét. Szerezd meg a Világok Dobozát és tegyél egy nagy lépést a gyermekedért és kapcsolatotokért!

Világok Doboza

Folder 3.png

Elérhetőségek

Az alábbi elérhetőségeken és linkeken keresztül veheted fel velem a kapcsolatot személyesen, ha bármilyen kérdésed lenne vagy szeretnél együtt dolgozni.

peter@mullerpeter.online

+36 20 505 5066

© 2023 Müller Péter
Kapcsolat | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Cookie szabályzat
Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

bottom of page