top of page

Copado online napló

Green Leaves
young-woman-writing-her-journal.jpg

Copado online napló

A legbiztonságosabb hely, ahol megőrizheted gondolataid, érzéseid és emlékeid.

Szeretnéd a gondolataidat olyan helyen tartani, ahol senki sem találja meg őket? Vagy nagyszerű ötleteket rögzíteni, hogy ne vesszenek el? A Copado online napló, biztonságos helyet kínál még a nagyon személyes témákhoz is.

1

Miért a Copado a legjobb választás?

Copado online napló

Titkos és privát

A Copado online napló használata titkos és privát. Kizárólag te férsz hozzá. Nem is lehet megosztani, és csak egy zárt felületen éred el. Ez biztosítja, hogy a titkos naplód rejtve maradjon a kíváncsi szemek elől. Pont, mint egy jó öreg papír napló. Csak ezt nem találja meg más.

front-view-young-woman-making-quiet-sign.jpg
Image by Dan Nelson

Biztonságos és titkosított kapcsolat

A végső biztonság garantálása érdekében a Copado online napló egy átfogó biztonsági koncepciót alkalmaz. Minden egyes bejegyzés biztonságos titkosított csatornán jut el, a weboldalra így senki sem tudja „kikémlelni” mi írtál.

Internetes hozzáférés

A Copado online napló használatához csak egy internet-hozzáférésre van szükséged. Otthonról vagy útközben – ha hirtelen írni támad kedved –, bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz az oldalhoz; laptop vagy mobil teljesen mindegy: mindenhol működik.

beautiful-smiling-lady-with-dark-curly-hair-white-costume-sitting-table-with-cup-coffee-wo
female-vlogger-filming-makeup-video.jpg

Multimédia Támogatás

Tedd élővé naplód képek, hangok és videók hozzáadásával. Készíts lenyűgöző vizuális bejegyzéseket, és osztozz boldog pillanataidon a jövőbeli éneddel. Nincs időd gépelni? Csak vedd fel amit mondani akarsz, és töltsd fel a rendszerbe.

Emlékeztetők és Kérdések

Csak állítsd be az emlékeztetőket, hogy soha ne felejts el naplózni! A Copado nem csak emlékeztet, hanem hétről hétre érdekes kérdéseket vet fel, amik nem csak segítenek jobban megismerni önmagad, de útjelzőid lesznek a boldogság felé vezető úton.

young-beautiful-blonde-woman-doing-countdown-using-big-clock-purple-background-celebrating
Image by Balázs Kétyi

Testre szabható és Innovatív Útmutatók

Szabd személyre a naplót különböző címlapokkal, betűtípusokkal és színekkel. Merülj el az inspiráló kérdésekben és útmutatókban, amelyek segítenek mélyebben felfedezni önmagad és haladnod az önismeret útján.

close-up-woman-writing-notebook.jpg

Csatlakozz hozzánk, és Fedezd fel Copado online naplót még ma!

2
Dry Flowers
full-shot-woman-writing-her-journal.jpg

A naplóírás sokkal több mint gondolnád…

A naplóírás nem csupán egy emléktár, hanem egy önismereti út is. Amikor leírod a gondolataidat, érzéseidet, az segít tisztábban látni a helyzeteket. Jobban megtapasztalod az érzelmeid. Jobban megérted önmagadat és a környezetedet.

 

A napló egy bizalmas társ, amelynek elmesélheted a legtitkosabb gondolataidat anélkül, hogy bárki elítélne érte.

 

Amikor írsz, lehetőséged nyílik arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat. A sorok között olvasva megértheted a reakcióidat, döntéseidet, és ezáltal tisztább képet kaphatsz arról, ki vagy valójában. Ez a folyamat segíthet abban, hogy jobb döntéseket hozz, és harmonikusabb kapcsolatokat alakíts ki az életedben.

Az írás terápiás hatással bír…

A nehéz napokon, amikor úgy érzed, minden összeomlik körülötted, a naplóírás lehet a menedéked. Itt kiöntheted a szívedet, anélkül, hogy bárkitől félned kellene a megítélés miatt. A napló oldalain keresztül feldolgozhatod a nehéz érzelmeket, és megkönnyebbülést találhatsz a szavaidban.

blonde-model-blogger-glasses-beige-sweater-sitting-kitchen-wooden-table-going-write-some.j
young-woman-blue-warm-sweater-sitting-near-big-window-coffee-shop-writing-notes.jpg

A Copado online napló még ennél is többet nyújt…

Az internetes hozzáférhetőség lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor írhass, legyen szó egy hirtelen jött gondolatról a buszon, vagy egy hosszú bejegyzésről a kényelmes otthoni székben.

A multimédia támogatás révén pedig nem csak szavakban, hanem képekben, hangokban és videókban is megörökítheted az emlékeidet, érzéseidet. Ez egy új dimenziót nyit meg a naplóírásban, lehetővé téve, hogy még teljesebben fejezd ki magadat.

Az emlékeztetők pedig gondoskodnak róla, hogy ne maradjon ki egyetlen fontos pillanat sem. A testreszabhatóság, a különböző betűtípusok, színek és címlapok révén pedig teljesen a sajátoddá teheted a naplódat.

A naplóírás egy fantasztikus utazás önmagad felfedezésére

A Copado online naplóval pedig ez az út még színesebb és gazdagabb lehet. Fedezd fel, milyen értékes kincsek rejlenek a gondolataidban és érzéseidben, és oszd meg őket a jövőbeli éneddel a Copado online naplón keresztül.

 

Csatlakozz hozzánk, és kezdd el ma!

Alap csomag

2 990 Ft/hó

Szolgáltatások

Szöveges
bejegyzések

Kiemelt előnyök

Maximális 
biztonság

Normál csomag

3 950 Ft/hó

Szolgáltatások

Szöveges
bejegyzések

Hang
bejegyzések

Képes

bejegyzések

Videó
bejegyzések

Kiemelt előnyök

Maximális 
biztonság

Intuitív Címkézés

Személyre szabható design

Elérhetőség bárhol

Gazdag Multimédia Támogatás

Élethossz csomag

89 900 Ft

Szolgáltatások

Normál csomag tartalma

Élethosszig tartó hozzáférés

Kiemelt előnyök

Normál csomag tartalma

Egyszeri fizetés

Örök hozzáférés

Copado online napló

Professional Education Kft. 3187 Nógrádszakál Dózsa György út 20.

Kapcsolat / ÁSZF / Adatvédelmi irányelvek / Cookie szabályzat

bottom of page